"Нелегка справа – пересуватися містом на милицях": Еліна Світоліна підняла тему безбар'єрності в Україні (ФОТО)

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Еліна Світоліна висловилася про важливість дотримання спеціальних умов роботи закладами по відношенню до людей з особливими потребами
Фото: instagram.com/elisvitolina

Відома тенісистка розповіла про свою реабілітацію після операції на нозі

Знаменита українська тенісистка Еліна Світоліна наразі проходить реабілітацію в столиці України після операції, яку їй зробили на нозі. Спортсменка розповіла про те, наскільки їй стало складно пересуватися Києвом на милицях. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram Еліна зробила своєрідний допис про безбар'єрність. У пості Еліна написала про те, наскільки важко жити повноцінним життям, коли ти маєш травму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вона окреслила свою увагу на важливості розуміння того, що у багатьом людям у нашому суспільстві потрібні інклюзивні умови. Зокрема, в якості прикладу Еліна навела військових, яких вона відвідувала. Зауважимо, що у пості Еліна зазначила, що вона хоче, аби кожен власник ресторану, магазину, аптеки, чи то інших закладів перевіряв, чи може людина з особливими потребами успішно, а головне комфортно скористатися відповідними послугами, які надають ці заклади.

Я на милицях і післяопераційну реабілітацію проходжу в Україні. І скажу, що нелегка ця справа – пересуватися містом на милицях і жити повноцінним життям, – написала вона. – Нещодавно я відвідувала наших військових, які проходять реабілітацію після важких поранень й ампутації кінцівок і готуються повертатися додому. І серед нас багато цивільних, які також потребують інклюзивних умов. Ці думки та досвід змусили мене написати про безбар'єрність.
- резюмувала спортсменка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Еліна Світоліна не стримала сліз у прямому ефірі коментуючи страшну ракетну атаку по Києву українська тенісистка підтримала український народ