Чи готова KOLA до материнства? 31-річна співачка зізналася, чому не поспішає ставати мамою

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Кола прокоментувала, чи готова стати мамою
KOLA. Фото: instagram.com/kola__official

Співачка KOLA поділилася власними планами на материнство

Співачка Анастасія Прудіус, відома під псевдонімом KOLA, знову привернула увагу своїх шанувальників. Співачка, яка нещодавно підкорила мережу пародіями на зірок, серед яких Джамала, Тіна Кароль та Артем Пивоваров, нарешті розповіла про свої плани щодо створення сім'ї.

Як відомо, нещодавно артистка уклала шлюб з громадянином Ізраїлю, старшим за неї на 13 років. Тому не дивно, що шанувальники часто вдаються в питання: коли ж KOLA планує стати мамою? Як відомо, подружжя живе на дві країни — Україну та Ізраїль, тож питання материнства цікавить багатьох прихильників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Співачка зізналася, що на цей момент не має чітких планів щодо народження дитини, адже її основна увага зараз спрямована на кар'єру. Вона активно готується до великого концерту в Палаці Спорту, що є важливим етапом у її житті.

Втім KOLA не приховує, що хотіла б стати мамою. Проте питання, коли саме це станеться, поки залишається для неї відкритим. Про це вона розповіла в інтервʼю виданню Insider.

Щодо материнства — це точно відбудеться в моєму житті. Важливе рішення, але зараз для мене не час навіть думати про це серйозно.
Я завжди уявляла собі, що цей момент прийде тоді, коли внутрішньо відчую готовність до змін, до нової ролі, коли захочу пригальмувати темп і присвятити більше часу сім'ї,
— розповіла KOLA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно KOLA відкрила душу своїм прихильникам. Артистка зізналася, як відсутність батька стала її мотивацією до успіху.