Заробити не вдалося: один з організаторів концерту Клавдії Петрівни розповів усі деталі її перформансу у Палаці Спорту

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дмитро Феліксов розповів, чому Клавдії Петрівні не вдалося заробити грошей на своєму концерті
Фото: instagram.com/klavdia_petrivna

Дмитро Феліксов порівняв процес підготовки концерту з ремонтом будинку

Місяць тому одна з найбільш загадкових співачок в українському шоу-бізнесі Клавдія Петрівна вразила громадськість своїм сольним концертом у Палаці Спорту. Тоді артистці вдалося зібрати численну аудиторію та розкачати один з найбільших майданчиків в Україні.

Про те, як минув концерт та з якими труднощами зіткнулася команда співачки розповів один з організаторів заходу Дмитро Феліксов. Відповідними подробицями чоловік поділився в інтерв'ю КP.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, Феліксов зізнався, що Клавдії не вдалося заробити гроші на першому сольнику, хоч всі квитки були продані. Основною причиною цього стало те, що колектив орієнтувався на досвід організації до початку широкомасштабного вторгнення в Україну. Бізнесмен говорить, що на етапі реалізації виникають свої моменти та проблеми, які не були враховані у попередньому творчому задумі. Зокрема, на прикладі Клавдії Петрівни Феліксов порівняв підготовку до шоу з ремонтом. Варто додати, що Дмитро зізнався, що команда артистки не витрачала місяці на доопрацювання творчого задуму. Вона відразу стала втілювати свій план в життя.

Ви можете створити проєкт, візуальну частину, потім узгодити технічну частину, кошторисну частину. І коли все це зроблено, ви стартуєте. Але навіть з детально складеним кошторисом при будь-якому ремонті вам треба закласти ще плюс 10-15%, тоді, можливо, вкладетеся. От ми хочемо зробити концерт, розуміємо, що нам потрібно, де, умовно кажучи, буде дитяча кімната, кухня, вітальня, душ. Більше того, ми колись же робили ремонт і маємо досвід. Але починаємо зіштовхуватися з реальністю, коли чогось може не бути в наявності, якісь робітники можуть бути зайняті і так далі. Ми пішли іншим шляхом, бо в нас є досвід, і ти просто відчуваєш, що треба це зробити. Підприємці, думаю, мене зрозуміють. У нас багато разів стартували цікаві проєкти, бо це була особиста пристрасть, тобі хотілося це зробити. Так само і з концертом Klavdia Petrivna — ми не заробили грошей, це бізнес-проєкт, так буває. Добре, що не втратили. З концертами Klavdia Petrivna ми вважаємо, що показники окей. Ми задоволені тим, що відбулося, і, сподіваюсь, наступні наші кроки будуть більш успішними з погляду бізнесу. Але, знову ж таки, тут зіграло бажання зробити щось цікаве і яскраве. Й іноді твої особисті бажання зробити класно домінують,
- підсумував Феліксов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Клавдія Петрівна потрапила до нового списку Forbes Ukraine. Серед відомих українців у цей рейтинг вдалося пробитися і новому герою реаліті "Холостяк" Олександру Терену.