Архівні світлини, доньки та привітання: Венсан Кассель ніжно згадав про минуле з Монікою Беллуччі

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Моніка Беллуччі відсвяткувала 60-річчя - як її привітав колишній чоловік Венсан Кассель
Венсан Кассель та Моніка Беллуччі. Фото: Getty Images

Артист привітав колишню кохану з 60-річчям, яке днями святкувала Моніка

Французький актор Венсан Кассель, який незабаром вчетверте стане татом, привітав свою колишню дружину, італійську акторку Моніку Беллуччі, з її 60-річчям. Він публічно згадав їхню історію та поділився архівними світлинами, на яких Беллуччі зображена у молодості.

30 вересня Моніка відзначила свій ювілей, і Кассель не залишився осторонь цієї важливої події. У своєму Instagram він опублікував дві світлини. Перша — фото Моніки перед дзеркалом, поруч з їхньою старшою донькою Девою. На ньому колишня дружина Касселя фарбувалася, поки їх спільна донька підмальовувала губи блиском.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Моніка Беллуччі з донькою Девою
Моніка Беллуччі. Фото: instagram.com/vincentcassel

У Stories Венсан показав ще одне архівне фото. На ньому Беллуччі позує з їхніми маленькими доньками, Девою та Леоні. Цей кадр актор супроводив коротким привітанням, що в перекладі з французької звучало так:

З днем народження, Моніко,
— лаконічно написав Венсан.
Моніка Беллуччі з доньками - з сімейних архівів зірки
Моніка Беллуччі з доньками. Фото: instagram.com/vincentcassel

Зазначимо, актори були одружені з 1999 по 2013 рік і виховують двох доньок. Попри розлучення, вони зберегли дружні стосунки та підтримують одне одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно вагітна кохана Венсана Касселя кардинально змінила імідж. Свій новий статус модель вирішила супроводити екстракороткою зачіскою.