Син Бекхемів представив нову дівчину, яка старша від нього майже на 10 років (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 156
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Круз Бекхем з новою коханою
Фото: instagram.com/victoriabeckham

Круз Бекхем відвідав з коханою показ колекцій одягу його мами

Молодший син зіркової пари Девіда Та Вікторії Бекхем, які цього року відсвяткували срібне весілля, показав свою нову кохану. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 19-річний Круз приїхав підтримати Вікторію на її показі в рамках Тижня моди. Варто зауважити, що хлопець з'явився не сам. Компанію Бекхему молодшу склала його нова дівчина, співачка та авторка пісень Джекі Апостел.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Джекі сиділа поруч з Крузом та його родиною в першому ряду. Очевидно, вона прагнула догодити матері свого хлопця.

Зі світлини видно, що Джекі позує вишуканій сукні з колекції своєї імовірної майбутньої свекрухи. Вбрання Апостел було виконане у молочному кольорі.

Круз Бекхем з новою коханою Джекі Апостел
Фото: instagram.com/victoriabeckham

Ширяться чутки, що Джекі та Круз уже досить довго зустрічаються зокрема говорять про кілька місяців цікавим також є те що вік співачки приховувався Отож Як виявилося, вона на 9 років старша за свого обранця і вже за кілька місяців і виповниться 29.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Девід Бекхем похизувався своїми курочками. Футболіст з радістю ділиться фотографіями та відео зі своєї ферми.