"Цей фільм про нас, про кожного з нас.": Джамала подякувала за документальну стрічку про неї, яка отримала відзнаку на Каннському фестивалі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джамала заявила, що фільм про неї насправді оповідає історію кожного українця
Фото: jamalajaaa / Instagram

Фільм про Джамалу обрали з-поміж 800 заявок

Відома українська співачка Джамала, яка вразила найдовшим кліпом в історії української музики, стала героїнею документального фільму “Джамала: Пісні свободи”, який було відзначено на фестивалі в Каннах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, стрічку Jamala. Songs of Freedom було обрано з-поміж 800 заявок. Про успіх роботи на Джамала повідомила в себе в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зірка заявила що це фільм про кожного українця, а також висловилася стосовно того, що навіть не очікувала на такий успіх стрічки. Резюмуючи, Джамала подякувала команді “Голосу Америки”.

Читаю і не можу повірити в це... З майже 800 заявок із 46 країн журі обрало саме цей фільм, який переміг і отримав "Золотого дельфіна" в категорії Human Concerns and Social Issues. Цей фільм про нас, про кожного з нас. У кожному кадрі цього фільму – те, що переживають українці вже три роки. Тут про історію з початку повномасштабного вторгнення Росії, про ці три роки втрат, болю, страждань, очікувань і невизначеності. Але водночас цей фільм – про нашу відчайдушну боротьбу за свою свободу.
- написала Джамала.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джамала виїхала з України разом з маленьким сином. Співачка розповіла, з якою метою полетіла в Норвегію.