Віталій Козловський розкрив свої нові обов'язки у лавах армії: які секретні завдання йому доручило командування

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віталій Козловський перевівся по службі
Віталій Козловський. Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Зірковий військовослужбовець поділився оригінальним відео з побратимами

Український співак Віталій Козловський, який служить у ЗСУ, продовжує активно підтримувати захисників. Нещодавно артист повідомив, що його перевели до 22-ї окремої механізованої бригади, яка відзначилась у важливих бойових операціях. Які нині він має бойові завдання від командування — розповідаємо нижче!

У себе в Instagram Віталій Козловський поділився подробицями власної служби. Виявилося, що нині артисту доручено виконання одразу двох важливих завдань, що вимагають високої відповідальності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Перше завдання полягає в організації збору коштів на FPV-дрони, які є критично важливими для успішного виконання бойових завдань. Віталій записав разом із побратимами оригінальне відео для соціальних мереж, де закликає українців активно підтримувати військових донатами.

Друге завдання пов’язане з виконанням службових обов'язків у новому підрозділі. Козловський зазначив, що його бригада стала однією з перших, хто взяв участь у бойових діях на території Курської області. Він не лише виконує військові завдання, а й активно використовує свій публічний статус для залучення коштів і підтримки армії.

Багато роботи, багато потреб. Наразі командування доручило мені дві задачі. Перша — це забезпечення бригади усім необхідним для виконання бойових завдань. Потрібні FPV-дрони, пікапи, реби… Друга моя задача — патронат. Іншими словами, закриття потреб родин загиблих і безвісти зниклих воїнів,
— розповів Віталій Козловський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віталій Козловський вперше показав обличчя сина. Артист представив чуттєвий кліп, в якому показав свою родину.