"Почали сваритися фізично": Камалія зізналася, яка сімейна драма змусила її розлучитися з мільярдером

Новини шоубізнесу
967
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія розвелася з мільярдером - чому так сталося
Камалія та Мохаммад Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Зіркова співачка поділилася скандальними деталями розлучення з мільярдером через сімейні інтриги

Співачка Камалія, яку відмовили укладати контракт із ЗСУ, розкрила причини свого розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром. Артистка зазначила, що основна проблема полягала у її стосунках з донькою Захура від першого шлюбу. Як саме проявлялися ці проблеми — розповідаємо на Хочу!

В інтервʼю “Фокусу” Камалія зізналася, що з самого початку стикалася з ворожістю з боку Тетяни, що значно ускладнювало їхнє спілкування. За словами виконавиці, донька її колишнього чоловіка не хотіла взаємодіяти з мачухою, що негативно вплинуло на їхній шлюб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, ситуація загострилася під час початку повномасштабної війни, коли Захур наполягав на переїзді всієї родини до Лондона. Камалія не була готова жити разом з дітьми Захура від першого шлюбу, що додатково ускладнило ситуацію. Та коли обставини в Україні стали критичними, співачка, під тиском, все ж погодилася на переїзд.

Однак перебування в Лондоні виявилося ще складнішим, оскільки Тетяна не лише не приймала Камалію, але й втручалася у виховання спільних дітей артистки та Захура. Це й стало останньою краплею, після якої шлюб не вдалося врятувати.

Вона постійно втручалася в нашу сім'ю, створювала мені неприємності. Я розповідала про це Захуру, але він не хотів вірити. Після кількох конфліктів Захур не бажав ображати своїх дітей. Я ж очікувала підтримки від нього як від законного чоловіка і батька наших дітей. Коли стався останній конфлікт, ситуація дійшла до того, що ми майже почали сваритися фізично. У червні 2022 року я зібрала речі, заявила, що більше не повернуся сюди, і поїхала назад в Україну.
Мої діти приїхали наприкінці 2022 року в Україну і розповіли: "Мамо, вона сказала, що коли ми повернемося в Лондон, вона нам підстриже волосся". Я була шокована тим, що без мого дозволу вирішують такі речі щодо моїх дітей. Коли я запитала Захура, чому ухвалюються такі рішення без мене, він емоційно відповів: "А що ти хочеш? Ти хочеш, щоб я кинув свою дочку? Тоді я швидше розлучуся з тобою, ніж кину її". Це була остання крапля, після якої я вирішила розлучитися,
— зізналася Камалія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно найбагатша українська співачка разом з 10-річною донькою потрапила у лікарню. Камалія повідомила, що саме сталося у їх житті.