"Лікарі заборонили мені виходити на сцену": Ірина Федишин засмутила новиною про своє здоров'я та скасувала два концерти

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ірина Федишин не виступить у Львові та Чернівцях через хворобу
Фото: instagram.com/irynafedyshyn

Артистка обіцяє, що відіграє концерти, коли їй стане краще

Популярна українська співачка Ірина Федишин, яка зізналася, чи справді втретє вагітна, розповіла про свої проблеми зі здоров'ям. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram Ірина повідомила фоловерам, що вона наразі лікується. Варто зазначити, що у подробиці вдаватися вона не стала та не розповіла, що саме з нею сталося. Однак, через проблеми зі здоров'ям Федишин відмінила деякі свої концерти, так як лікарі забороняють їй виступати найближчі три тижні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, знаменитість звернулася до прихильників з відповідною заявою, в якій повідомила, що найближчі два виступи - у Львові та Чернівцях вона скасовує. Проте, Ірина додала, що не варто перейматися, адже вона обов'язково відіграє ці концерти в інші дати.

Хочу повідомити важливу інформацію. Концерт у Львові, а також у Чернівцях переноситься у зв'язку з важливими обставинами, що стосуються мого лікувального процесу. Найближчі три тижні лікарі заборонили мені виходити на сцену. Щиро перепрошую за незручності та дякую за ваше розуміння,
- звернулася до прихильників співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ірина Федишин розірвала мережу кадрами з допомогою для армії. Артистка також подякувала команді, яка допомогла їй під час масштабного закордонного концертного туру.