Серце Анджеліни Джолі знову зайняте? Мережею ширяться чутки про стосунки артистки з репером, який молодший від неї на 9 років

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анджеліна Джолі більше не самотня
Фото: Скриншот Instagram Анджеліни Джолі

Офіційних коментарів з приводу цього роману поки немає

Відома американська акторка Анджеліна Джолі, яка зачарувала черговою фотосесією, закрутила новий роман. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про зв’язок Анджеліни з британським репером Akala повідомило авторитетне видання Daily Mail. Говориться, що пара відвідує світські заходи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До речі, нещодавно їх побачили разом на вечірці бренду Анджеліни. Окрім того, пара відвідала Нью-Йоркський кінофестиваль.

До речі, на ньому колишня дружина Бреда Пітта представляла кінострічку “Марія”. Ширяться чутки, що Джолі та Akala перебувають у стосунках вже більше року. Цікавим також є те, що репер на 9 років молодший за Анджеліну, а також знайомий з її дітьми.

Akala, імовірно став новим коханим Анджеліни Джолі
Репер Akala / скріншот Instagram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анджеліна Джолі перелякала фанів своїм хворобливим виглядом. Анджеліна з'явилася на 81-му Венеціанському кінофестивалі в Італії. Увагу шанувальників привернув зовсім не одяг зірки, а її руки. Користувачі підмітили, що вони мають досить хворобливий вигляд.