"KAZKA сказала, що в мене прикольний тембр": актор серіалу "Голова" знявся у "Неймовірних дуетах"

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дмитро Гирявець знявся у шоу "Неймовірні дуети" - його помітила Олександра Заріцька Казка
Дмитро Гирявець не тільки актор, а й співак! ФОТО: Новий канал

Талановита людина талановита у всьому!

Молодий український актор Дмитро Гирявець, який одружився у День Незалежності України, і який виконує одну з головних ролей у ситкомі Нового каналу “Голова”, заспівав авторську пісню на новому пісенному шоу… але вилетів за крок до участі у випуску. ЯК це було — дізнавайтеся в ексклюзивному матеріалі на HOCHU.ua!

Талант-шоу “Неймовірні дуети” відкриває нові імена в українській музичній індустрії. А ще, виявляється, розкриває інші таланти вже відомих облич. Так, наприклад, у черговому випуску проєкту, який щосереди о 20:00 показує Новий канал, у відборі взяв участь зірка серіалу “Голова” Дмитро Гирявець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Я давно займаюся музикою. Пишу тексти, звожу треки. Все сам. Деякі з моїх пісень публікую в Instagram чи на музичних платформах для прослуховування, – розповідає актор ситкому Нового каналу. – Побачив інформацію про кастинг у шоу «Неймовірні дуети» та вирішив подати заявку. Чесно? Не розраховував ні на що. Не заморочувався. І справді дуже вагався. Думав: «Та хто я такий? Мене не побачать. Ніхто не напише». Але таки наважився. І за два тижні мені написала менеджерка проекту. Каже: «Ти пройшов! Чи зможеш зідзвонитись по ZOOM?»,
- пригадує актор.

За правилами проєкту, серед багатьох претендентів на участь зірковий наставник випуску має обрати 4 для зідзвону по відео та особистого знайомства. Так от, тренерка цього випуску Олександра Заріцька (солістка гурту KAZKA) помітила Діму.

Актор Дмитро Гирявець пише музику та співає
Дмитро Гирявець на зідзвоні перед шоу “Неймовірні дуети”. Фото: Новий канал
Перед ZOOMом я сидів і нереально хвилювався. Думав, щоб світло не вимкнули, інтернет був нормальний. Одягнув напрасовану білу футболку, налаштував камеру і чекав. Я не знаю, як вам передати емоції. Я ж записував ту візитівку просто «пальцем у небо», а тут вже фінал відбору на зйомку в шоу, – ділиться Діма Гирявець. – На жаль, мене не обрали. Саша сказала, що в мене прикольний тембр. І ще, головне, не зайнята ніша того стилю музики, що я пишу. Але цього разу не пощастило,
- каже Дмитро. І додає, що попри все, це був дуже крутий досвід!

Дивіться талант-шоу «Неймовірні дуети» щосереди о 20:00 на Новому каналі! А другий сезон серіалу «Голова» чекайте вже в листопаді в ефірі телеканалу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, на що витратив перші “великі гроші” Melovin. Нещодавно співак зізнався, що якось йому вдалося дуже непогано заробити (ще по популярності) і він вирішив здійснити свою давню мрію!