"Мені дуже боляче, що зараз так коїться": співачка SWOIIA розлучається після 5 років шлюбу

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська співачка SWOIIA зізналася, що стала ініціатором розриву свого шлюбу
Фото: instagram.com/swoiia

SWOIIA зізналася, що її коханий був знайомий з нею ще з дитинства

Популярна українська виконавиця SWOIIA, яка раніше виступала під псевдонімом Ассоль та яка здивувала слухачів новим треком, поділилася подробицями з особистого життя. Зірка зізналася, що розлучилася.

Отож, SWOIIA, яка перебувала у стосунках з бізнес-аналітиком Артемом Тараненком. Варто зауважити, що жінка прожила з Артемом близько семи років. У шлюбі - 5 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікаво, що знаменитість не стала говорити про причину розлучення, однак вона зазначила, що досі оговтується від болісного періоду в житті. Зрештою, виконавиця не розібралася зі своїми думками до кінця, проте резюмувала, що саме вона стала ініціатором завершення стосунків.

У мене зараз дуже складна ситуація. Сім років разом. Ми знайомі з ним з 2012 року. Я йому завжди казала, що він для мене буде завжди дуже близькою людиною. Але іноді так трапляється й ми втратили зв’язок, на жаль. Я у цьому не можу поки що порпатися, тому що мені дуже боляче, що зараз так коїться. Будь-яка дівчинка, коли виходить заміж, хоче, щоб це було назавжди. І я – не виключення. А зараз воно якось почало ламатись і я просто це відчуваю навіть фізично. Це була моя ініціатива. Було дуже багато різних моментів, котрі ми не проговорювали, тому що я думала: "Ой, зараз не час, зараз війна, ще там щось. А потім просто вибух стався і все,
- зізналася артистка у своєму інтерв’ю “Говорить Суханов”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як SWOIIA вразила новою відеороботою. У кліпі співачки знявся офіцер спецназу.