"Приставив мені пістолет до шиї": Ніколас Карма розповів, як на його напали на вулиці в Полтаві

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

На Ніколаса Карму здійснили напад зі зброєю
Фото: instagram.com/nicolas_karma_official

На щастя, блогер не постраждав

Популярний український блогер Ніколас Карма, який розповів про секрет успіху свого проєкту “Скільки коштує ваш лук”, зізнався, що на нього напали. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у інфлюенсера стався конфлікт з групою чоловіків у Полтаві. Ніколас розповів подробиці інциденту. Відтак, коли Карма знімав новий епізод проєкту “Скільки коштує ваш лук”, невідомі чоловіки провокували його на конфлікт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Після завершення зйомок вони підійшли до Ніколаса та почали ставити йому запитання стосовно його відношення до ЗСУ. Ба більше один з чоловіків заявив, що він є чинним офіцером української армії. На його пряме запитання Карма зазначив, що кожен громадянин повинен бути в армії, або всіляко допомагати їй.

Я в Полтаві і враження від міста дуже позитивні, але перейдімо до ситуації, яка трапилася щойно (5 жовтня). Чую на фоні зібралася компанія здорових чоловіків, які вигукують "Карма" і далі матюки. Після завершення мого інтерв'ю вони до мене підходять й кажуть, що хочуть запитати декілька слів. Я звісно відмовляюсь, бо почув усе, що вони про мене говорили до. Запитання їхнє звучить так: "Яке ваше ставлення до ЗСУ? Я мовчу, а вони мене далі знімають. Я сказав свою позицію, що кожен повинен бути в армії або для армії. Їм цього було мало,
- резюмував медійник.

Після цього медійник підійшов до цих чоловіків та вирішив поговорити про ситуацію, що склалася. Однак, побачивши камеру, один з них почав погрожувати Кармі пістолетом.

Для того, щоб були певні якісь докази, я вирішив підійти до них, з ними поговорити на свою камеру. Я попросив, щоб він подивився на мою камеру, показав своє обличчя. Його друг підбіг до мене ззаду і приставив мені пістолет до шиї.
- підсумував блогер.

Варто додати, що невідомий представив зброю не лише до Ніколаса. Погрози мале місце бути і до одного з очевидців конфлікту. Чоловік, якому погрожували, написав про це Ніколасу в Instagram. На щастя, напад минувся без жертв.

На Ніколаса Карму здійснили напад зі зброєю
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ніколас Карма розповів, чому вирішив стати блогером. Зокрема, медійник зізнався з чого починав свій шлях.