Анастасія Цимбалару відверто заговорила про нові стосунки після розлучення: "Не ставлю собі ніяких рамок"

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Анастасія Цимбалару, фото
Чи почала Анастасія Цимбалару нові стосунки після розлучення. Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

Дізнайтесь, чи знайшла актриса нове кохання

Нещодавно актриса Анастасія Цимбалару розкривала деталі розлучення з зіркою "Спіймати Кайдаша", а тепер вирішила поділитись деталями свого особистого життя й розповісти про те, чи були в неї нові романи після розриву.

Відома українська акторка Анастасія Цимбалару, яка нещодавно розійшлася зі своїм чоловіком і колегою Григорієм Баклановим, розповіла про своє теперішнє особисте життя. Зірка серіалів "Жіночий лікар" і "Папік" наразі насолоджується самотністю. Вона не поспішає заводити нові стосунки та більше часу приділяє своєму саморозвитку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Повернулася активно до спорту, працюю з тренером, тренер контролює моє харчування. Я пішла на спів, пробую практики стояння на цвяхах, скоро отримаю водійське посвідчення. У нашому житті так багато граней, я хочу себе реалізувати, я хочу мандрувати. Мені поки цікавіше наодинці з собою, ніж з кимось іншим. Не ставлю собі ніяких рамок,
поділилася Анастасія в програмі "Ближче до зірок".

Також вона додала, що після розлучення її життя не закінчилось. Воно тільки починається. І цей новий етап для неї є дуже важливим:

Мені здається, що в мене зараз починається найцікавіший етап у моєму житті. Бо так класно, як я почуваю себе зараз, я не почувала себе ніколи.
Анастасія Цимбалару і Григорій Бакланов, фото
Анастасія Цимбалару з колишнім чоловіком. Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

Нагадаємо, що Анастасія Цимбалару і Григорій Бакланов познайомилися ще під час навчання в університеті. У 2021 році вони офіційно стали подружжям після 10 років стосунків. Однак у березні 2024 року Цимбалару повідомила про розлучення, не розкриваючи причину, але зазначивши, що вони залишилися в дружніх стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, на початку вересня Анастасія Цимбалару налякала шанувальників зізнанням про те, що вона ледь не втратила слух. Зараз вона готується до операції.