"Я відчував, що помираю": Джастін Бібер заявив, що мав проблеми з наркотиками

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джастіну Біберу все-таки  прийшло розуміння того, що треба змінювати його життя
Фото: Інстаграм Джастіна Бібера

Знаменитість зізнався, що допомогло йому почати нове життя

Популярний канадський артист Джастін Бібер, який вперше став батьком, розповів про свій досвід наркозалежності. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це написало видання The Standard. Відтак, 30-річний виконавець відверто зізнався, що мав дуже серйозні проблеми з наркотиками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Джастін додав, що інколи зловживання забороненими речовинами доходило до катастрофічних наслідків. Зокрема, особиста охорона щовечора перевіряла, чи живий співак.

Я відчував, що помираю. Моя охорона приходила до мене вночі, щоб перевірити пульс... Люди не розуміють, наскільки все було погано, це справді жахливо,
- зазначив артист.

Артист також пригадав, як починалися його дні з наркотичною залежністю. Як виявилося, Бібер прокидався і відразу ж приймав таблетку, а потім курив траву. Проте, до нього все ж прийшло розуміння того, що він має змінювати життя.

Ставало просто страшно. Я якось сказав: "Якщо Бог існує, то я пройду через це. Боже, проведи мене через це, а я зроблю все інше". І я це зробив,
- резюмував виконавець.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джастін Бібер виступив на передвесільній вечірці сина найбагатшої людини Індії. Артист виконав свої найвідоміші хіти.