Популярний український виконавець розповів про те, як отримав травму на війні

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Molfar зізнався, що війна залишила неабияякий сліду його житті
Фото: Скриншот Instagram

Співак зізнався, як війна вплинула на нього

Відомий український артист Михайло Безушко (псевдонім - MOLFAR), який захищає Україну в лавах ЗСУ, розповів про свою нелегку службу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Безушка, на жаль, спіткала травма на передовій. Відтак, низку ушкоджень Михайло отримав, коли виконував бойові завдання на Луганщині та Запоріжжі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Наразі знаменитість перебуває у складі вогнеметного батальйону однієї з військових частин. Безушко додає, що після проходження курсу лікування почувається набагато краще.

Луганська область, Кремінна, Кремінські ліси. Отримав перше поранення, акубаротравму (контузію): зайчика від танка зловив (спалах від вистрілу танка). Закрита черепно-мозкова травма. Потім перекинули на Запоріжжя, на Роботинський напрямок, де було аж занадто "весело".  Ми зайшли в "апендицит", тримали позиції, окупанти обстрілювали нас із трьох сторін. Жорстко було, висока інтенсивність обстрілів. Пам'ятаю, як зайняв ворожу позицію, лисячу нору, а туди якраз прилетіла 120-та міна десь за три метри. Знесло дашок, який був присипаний бруствером. Пощастило, бо могло б там і закопати. Це була друга акубаротравма. Почав трішки недочувати на ліве вухо. Зараз, до речі, більш-менш відновився,
- зізнався MOLFAR в інтерв'ю УП.

Знаменитість додав, що завдяки службі в армії, його життя дуже змінилося. Перш за все, Безушко зазначив, що відчуття стали пригнічуватися, а думки формуватися більш повільно.

Притуплюється багато відчуттів. Стає менше емоційних забарвлень. Я б сказав, що став якийсь нейтральніший. Навіть у плані бачення смерті. Також я став довше формулювати думку, повільніше говорити. Не знаю, може, через те, що менше соціальної, медійної активності, адже я вже два з половиною роки на службі. Кардинально змінилися цінності. Зараз для мене основне – це мої найближчі і найдорожчі: сім'я, оточення. І те, що мені приносить задоволення: насамперед музика.  Мені стало важливішим людське, не матеріальне. А неважливою стала думка людей, які після повномасштабного вторгнення виявились не тими, ким були,
- резюмував виконавець.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олег Собчук отримав контузію через абсолютно дурний інцидент. Прикрий випадок стався у гримерці артиста.