Рік без Ніни Матвієнко… Донька легендарної співачки зворушила своїм зверненням до покійної матері

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тоня і Ніна Матвієнко, фото
Душевне звернення Тоні Матвієнко до мами, якої вже рік немає поруч. Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Тоня Матвієнко розповіла про спустошення після втрати мами та важкий рік без неї

Тоня Матвієнко, яка нещодавно з чоловіком покинула Україну, вшанувала пам'ять своєї легендарної мами Ніни Матвієнко у перші роковини її смерті. Своїм повідомленням співачка зворушила прихильників до сліз.

Сьогодні, 8 жовтня, виповнюється рік з того дня, коли не стало Ніни Матвієнко, відомої української співачки, яка пішла з життя у віці 75 років. Вшанувала пам'ять зірки її донька Тоня Матвієнко. Вона написала емоційне звернення у своєму блозі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тоня Матвієнко зізналася, що пережила важкий рік, уникаючи зустрічей, адже люди нагадували їй про втрату. Особливо важко було ходити на кладовище та розбирати мамині речі. За словами Тоні, вона по-справжньому зрозуміла, що таке втрата і цінність життя:

Вже рік, як вас немає… Мій душевний стан і шок можна було передати хіба що з відчуттям, коли я взнала, що почалася війна. Спустошена та вичавлена, як ганчірка. Моє життя змінилося назавжди. Я знаю що, таке втрата і знаю, що таке цінувати. Я не могла ходити на кладовище і не прибирала ваші дома речі. Спочатку не хотілося ніде зʼявлятися, бо люди згадували вас, а для мене це було як по живому.

Також співачка поділилася, як за цей рік змінилося життя. Ніну Матвієнко посмертно відзначили нагородою "Національна легенда України", її молодша онука Ніна вперше виступила на сцені, а старша донька Уляна успішно розвиває свою справу та щаслива у стосунках. Тим часом Арсен Мірзоян, чоловік Тоні, розпочав ремонт у будинку.

У нас все добре. Вас президент посмертно відзначив нагородою "Національна легенда України", а Нінусик заспівала вперше зі мною на сцені. Уляна заснувала свій проєкт, щаслива з Юрою. Арсен затіяв дома ремонт, вам би точно сподобалася ванна. Дуже скучила. Любимо, поважаємо і, звичайно, слухаємо,
— додала Тоня Матвієнко.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко померла 8 жовтня минулого року через онкологічну хворобу. Її поховали на Звіринецькому кладовищі в Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що влітку Тоня Матвієнко розповіла про можливе заміжжя своєї доньки. Співачка зазначила, що бойфренд 25-річної Уляни скромний та неговіркий.