Хотів привернути увагу до України? Активіст ледь не зірвав концерт The Weeknd (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

The Weeknd, фото
Ейбел Тесфає (The Weeknd). Фото: Getty Images

Чоловік у футболці з прапором України вискочив на сцену прямо посеред концерту

Під час концерту популярного канадського співака The Weeknd на сцену раптово вибіг проукраїнський активіст. Однак в Мережі точаться дискусії: чи хотів чоловік насправді привернути увагу до себе, чи переслідував бажання стати відомим.

Коли The Weeknd давав свій концерт у Мельбурні, на сцені з артистом раптово з’явився чоловік у футболці з українським прапором і написом "Free Ukraine" (в перекладі — "Вільна Україна").

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Згодом стало відомо, що цей невідомий чоловік, який на кілька секунд перервав виступ, був блогером Джонсоном Веном. Глядачі концерту зафільмували його дію, а сам Вен поширив кадри у своєму Instagram.

Щоб дістатися до співака, Джонсону довелося подолати 1,5-метрову сцену та пробігти до The Weeknd, поки охорона не зупинила його. Вен зміг на короткий час наблизитися до артиста і зупинити шоу, проте незабаром його все ж супроводили зі сцени. The Weeknd був явно здивований вчинком шанувальника, але не відштовхнув активіста, а навіть обійняв його перед тим, як охорона вивела блогера зі сцени.

"Я вибіг, щоб обійняти Ейбеля (справжнє ім'я The Weeknd) і попросив дозволу залишитися на сцені з ним,
— написав Джонсон під відео.

Виявилося, що Вен відомий в Австралії своїми гучними витівками. Раніше він вже з'являвся на фіналі Олімпійських ігор 2024 у Парижі та на фіналі Чемпіонату світу з футболу 2023, де також намагався привернути до себе увагу. Тож, чимало людей вирішили, що чоловік вирішив привернути увагу не до України, а до своєї персони. Так це чи ні — залишається загадкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом блогер Паша Бумчик зізнався, чи вважає свою втечу за кордон ганебним вчинком. Він розповів, чому покинув Україну.