Наталка Карпа відверто заговорила про серйозні проблеми зі здоров'ям свого чоловіка-військового: "Треба зробити операцію"

Новини шоубізнесу
575
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наталка Карпа і чоловік, фото
Наталка Карпа розповіла про загострення хвороби чоловіка-захисника. Фото: instagram.com/natalkakarpa

Коханий зірки має чимало проблем зі здоров'ям

Відома українська співачка Наталка Карпа, яка нещодавно пригадала, як починалася її кар'єра в Україні, поділилася інформацією про проблеми в житті свого чоловіка — військового Євгена Терехова. Вона розповіла, що через службу в ЗСУ стан його здоров’я погіршився.

Карпа зауважила, що її чоловік недостатньо піклується про себе. Раніше Євген мав 2 групу інвалідності, але наполіг на переведенні до 3 групи, щоб повернутися на фронт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вже 8 років чоловік Наталки Карпи служить в зоні АТО, де отримав поранення голови, після чого йому вживили титанову пластину. Пізніше, через грижі, йому встановили медичну сітку.

Євген чинний воїн. Не зважаючи на його поранення. У нього була 2 група інвалідності й він дуже хотів, щоб його перевели на третю, щоб він міг піти воювати. У нього в голові титанова пластина, а в животі — сітка, яка тримає його корсет, бо в нього через надмірне підняття ваги з'явилося кілька гриж,
— розповіла Наталка.

Попри перенесені операції, Євген залишився на фронті. Однак, за словами співачки, його стан знову погіршився, і йому необхідна чергова операція, щоб правильно зафіксувати сітку в черевній порожнині.

Треба зробити операцію, цю сітку поставити на місце, аби якось краще її вмонтувати, щоб не було проблем із защемленням. Це може бути в будь-який невдалий момент. У нього таке було, коли майже тиждень сиділи в лісі, Кремінна, а він каже: "від того, як я спрацюю залежить і життя моїх підопічних, а в мене рубає тиск двісті". Каже, що "я знаю, я відчуваю, а зробити нічого не можу, бо у нас є своє певне завдання,
— додала співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше Наталка Карпа зізналася, як їй вдалося позбутися 12 кг всього за кілька місяців. Дізнайтесь, секрет стрункості зірки.