alyona alyona про плани на Євробачення-2025: чи побачимо ми улюблений дует на сцені пісенного конкурсу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Альона Альона відповіла, чи збирається на Євробачення 2025
alyona alyona. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Виконавиця зазначила, що їй подобається досвід Loreen, яка повернулася на шоу через 12 років

alyona alyona, яка раніше відмовилася від модного препарату для схуднення, відповіла, чи братиме участь у відомому пісенному конкурсі наступного року. Ділимося планами зірки - далі у цій статті.

33-річна українська реперка alyona alyona зізналась, чи планує виступити на “Євробаченні-2025”. Також вона розповіла про плани на шоу Jerry Heil, з якою вони разом представляли Україну на цьому конкурсі у 2024 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, у розмові з М1 артистка зазначила, що поки не готова знову брати участь у “Євробаченні”. Проте вона не виключає свого повернення на сцену конкурсу протягом 10 років.

Водночас артистка порадила молодим артистам спочатку спробувати свої сили у Нацвідборі. За її словами, “це велика сходинка і можливість усвідомити, що ти хочеш нести у цей світ не тільки українському слухачеві, а й далі”.

Втім, можливо, ми побачимо на сцені “Євробачення-2025” її колегу Jerry Heil. Остання натякнула на повернення, запустивши хештег #jerryheilєвробачення2025. alyona alyona пообіцяла підтримати виконавицю, якщо вона захоче взяти участь у цьому шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що alyona alyona несподівано скасувала концерти Європою. В чому причина такого рішення - дізнавайтеся у цьому матеріалі.