Марічка Падалко розповіла, як пішла від свого першого чоловіка заради Єгора Соболєва: "Мені не вистачало драйву"

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Марічка Падалко, фото
Марічка Падалко розкрила таємниці свого першого шлюбу. Фото: instagram.com/marichkapadalko

Ведуча також пояснила, чому віддала все своє майно першому чоловікові

Марічка Падалко останнім часом дуже відверта з прихильниками. Нещодавно ведуча висловилась про кризу в стосунках з чоловіком, а тепер поділилася історією свого першого шлюбу та пояснила, чому залишила колишньому чоловікові все майно.

Ведуча ТСН розповіла про стосунки, які тривали 15 років, з чоловіком, ім'я якого вона тримає в секреті. Вони познайомилися ще в школі, де він був старшокласником і головою журі на конкурсі краси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Перший чоловік Марічки Падалко був із заможної родини — його батько став власником банку в 90-ті роки. Одружились вони, коли ведучій було 22 роки, а йому 23.

Телеведуча зізналась, що разом вони чимало всього пережили. Та їй не вистачало драйву та пристрасті в стосунках. Те, чого Марічка Падалко прагнула, вона знайшла в Єгорові Соболєві, за якого врешті-решт пішла від першого чоловіка:

Бо він дуже хороший був чоловік. Мені не вистачало драйву, пасіонарності. Ну тобто все, що мені не вистачало, я знайшла в Єгорі.

Перший чоловік Марічки Падалко спокійно сприйняв розрив. Зокрема він не розпитував її нічого про причини, за що вона йому дуже вдячна:

Я дуже вдячна своєму першому чоловіку, що він мене не мучив цими запитання. Він все бачив. Ми нормально розійшлися. Ніякого не було розподілу майна чи чогось. На нього було записано більше, ніж він заробив.

Падалко зізналась, що при розлученні майно залишилося йому. Ведуча згадує, як швидко й не замислюючись підписала всі документи у нотаріуса, чим здивувала працівницю. За її словами, на той момент вона хотіла почати життя заново:

Я пам'ятаю, ми прийшли до нотаріуса. Я зразу все підписала і я досі пам'ятаю, якими очима на мене та жіночка дивилася, типу: "Дівчина, що ти робиш взагалі". Мені було тоді байдуже. Я хотіла все почати спочатку.

Єгор Соболєв також підтримував рішення Марічки залишити все майно колишньому. Але зараз, зі свого досвіду, ведуча вважає, що, можливо, вчинила б інакше.

З першим чоловіком вони іноді вітають один одного з днем народження. Марічка вважає, що життя винагородило їх обох: у нього тепер двоє дітей, у неї — троє, тому все склалося так, як мало бути.

Нагадаємо, Марічка Падалко, якій зараз 48 років, одружена з Єгором Соболєвим з 2010 року. У них троє дітей — син Михайло та доньки Катерина і Марія. Соболєв також має дочку Алісу від попередніх стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом Оля Полякова поділилася деталями свого шлюбу. Співачка зізналася, чи боїться втратити чоловіка.