Новий виток скандалу довкола P. Diddy: найвідоміших зірок підозрюють у причетності до злочинів репера

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

На P. Diddy вде поскаржилися тисячі людей
Фото: Associated Press

У справі репера з'явилися нові подробиці

Скандал довкола популярного американського репера P. Diddy, якого підозрюють у торгівлі людьми та злочинах сексуального характеру, набирає обертів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, адвокат, який представляє інтереси жертв що постраждали від дій репера, розкрив деякі деталі справи. Зокрема, Тоні Базбі зазначив, що його адвокатська фірма наразі готує позови до суду проти знаменитостей, імена яких вже розсекретили у списку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, цих зірок звинувачують у причетності до злочинів, які чинив реп-виконавець. Говориться, що багато зірок, які були на “білих вечірках” артиста, були свідками того, що там коїлося: вживання наркотичних речовин, злочини сексуального характеру, насильство.

Цих знаменитостей звинувачують у приховані правди. Про це повідомив таблоїд TMZ. Окрім того, Базбі резюмував, що встиг надіслати зіркам листи з попередженнями. Отож, імена деяких із них можуть бути не розкритими, так як зірки можуть попросити про непублічний позов. Перші звинувачення фірма подасть уже цього тижня проти компаній, які були пов'язані з P. Diddy. Позови проти знаменитостей адвокат подасть пізніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як співачка Бейонсе втратила кількість підписників. Аудиторія знаменитості почала падати, коли в будинку артиста проводили обшуки.