Артем Пивоваров зі сльозами на очах розповів, як росіяни зруйнували його дім: "Стерли з лиця землі" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 261
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Артем Пивоваров, фото
Артем Пивоваров не зміг стримати сліз під час свого концерту. Фото: соцмережі

Співак не зміг приховати свій біль

Артем Пивоваров, який нещодавно написав незвичайну пісню з хейтерських коментарів, розплакався на сцені. Артист розповідав про свою домівку, яку зруйнували росіяни, й не зміг стримати своїх емоцій. Детальніше — в нашому матеріалі на Хочу!

Відомий український виконавець Артем Пивоваров, який народився та виріс у Вовчанську на Харківщині, не зміг стримати сліз під час концерту. Частину свого шоу він присвятив рідному місту і зі сльозами на очах розповів про те, що його дім був повністю знищений російськими окупантами.

Мені складно. Я буду відвертим і буду говорити про це. Я втратив свій дім. У мене немає дому, і це не просто будівля. Я з міста Вовчанськ. Мого міста немає, повністю немає. Росіяни стерли його з лиця землі.
Related video

Артем також наголосив, що тільки наші захисники здатні повернути йому його рідне місто. Він закликав шанувальників підтримувати військових, які щодня ризикують своїм життям.

Я вірю в те, що я повернуся додому. І бажаю кожному, хто втратив свій дім, щиро вірити в те, що ми повернемося. Я щиро вірю, що настане цей важливий, особливий день для нашої країни,
— емоційно додав співак.

Нагадаємо, що раніше Артем Пивоваров різко відповів Христині Соловій. Він пригадав скандальні звинувачення від співачки у свій бік.