Нова пісня "Думала" та новий етап у житті: вокалістці гурту SESTRA зробили пропозицію руки та серця (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Солістка гурту SESTRA виходить заміж: що відомо про стосунки Інеси Грицаєнко
Інесі Грицаєнко освідчились у коханні. Фото: instagram.com/inessa_hrytsaienko_/

Зазвичай вокалістка гурту не ділиться ніякими подробицями щодо особистого життя

Гурт SESTRA продовжує дивувати своїх шанувальників не тільки творчістю, а й радісними подіями в житті учасниць. Так, днями вокалістка гурту поділилася чудовою новиною у своїх соцмережах! Деталі — далі у нашому матеріалі.

Наприкінці вересня в Instagram Інеса Грицаєнко зізналася, що їй зробили пропозицію руки та серця! Дівчина запостила цілу серію світлин з обручкою та навіть записала відео, на якому видно, як красиво виблискує камінь на колечку 🥰

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, гурт SESTRA порадував слухачів прем'єрою нового романтичного треку під назвою “Думала”. Ця композиція відкриває глибокий емоційний світ пошуків любові, внутрішнього росту та віри в дива.

І саме рядками нової пісні Інесса підписала фото з обручкою:

Я вірила в те, що одного дня,
Ти прийдеш і зміниш все моє життя ❤️

“Думала” вже доступна на всіх музичних платформах і обіцяє стати справжнім хітом!

Додамо, що Інесса майже ніколи не ділиться особистим життям публічно. Приватне життя вокалістки досі в таємниці й інформації про її обранця наразі немає, тому з нетерпінням чекаємо нових подробиць і сподіваємось дізнатися більше про її коханого 😉

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що популярна українська співачка Анна Трінчер та виконавець CHEEV зіграли екскоханців у новому кліпі. Вони записали дуетну пісню “Не знаю”, яка зібрала масу переглядів та компліментів всього за кілька годин після релізу! Оцінити трек можете на Hochu.ua.