Оля Полякова детально розповіла, чому цього року не виступила на благодійному фестивалі Лайми Вайкуле

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля Полякова заявила, що якщо надійде пропозиція, то вона наступного року відвідає фестиваль Лайми Вайкуле
Фото: Фейсбук Олі Полякової

Артистка зізналася, що отримала на той час цікаву пропозицію в Україні

Популярна українська артистка Оля Полякова, яка зізналася, чи фінансово підтримує творчість старшої доньки, висловилася про свою неучасть у фестивалі Лайми Вайкуле. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Полякова відверто зізналася, що вона дуже поважає позицію Вайкуле по відношенню до України. Зокрема, латвійська зірка неодноразово висловлювалася у своїх інтерв’ю проти війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, Оля зауважила, що цього року не поїхала на фестиваль Лайми, адже отримала пропозицію щодо участі у проєкті “Неймовірні дуети”. Отож, в інтерв’ю Маші Єфросиніній Полякова заявила, що якщо подібна пропозиція від Вайкуле до неї надійде, то вона погодиться.

Мене запросили, і я б поїхала, адже вважаю позицію Лайми однозначною, вона підтримує Україну, висловлюється у кожному своєму інтерв'ю проти війни. Не поїхала цього року, адже мені надійшла інша пропозиція від телеканалу взяти участь у проєкті “Неймовірні дуети”. Я вибрала проєкт у власній країні, дати збіглися і я подзвонила Лаймі і сказала, що не можу приїхати. Але якщо запросять наступного року і нічого не зміниться у позиції Лайми, то я приїду і буду співати українською, щоб люди не забували, що ми є. А взагалі я сподіваюся, що наступного року вже не буде війни.
- резюмувала Полякова.

Дивитися з 49:35

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова зізналася, чим займається її донька у Великій Британії. Знаменитість розповіла, як її донька вміло порається біля коней.