"Я вже два роки не мрію": Оля Полякова розповіла, як долає свою кризу середнього віку (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля Полякова розповіла, як повпливали на неї останні 2 роки війни
Фото: Пресслужба артистки

Зірка зізналася, що пропрацьовує проблему з психологом

Популярна вітчизняна виконавиця Оля Полякова, яка детально розповіла, чому цього року не виступила на благодійному фестивалі Лайми Вайкуле, зізналася, як справляється з негараздами у своєму ментальному житті. Подробиці - в нащому матеріалі.

Отож, в інтерв’ю Маші Єфросиніній Полякова розповіла, як роки війни підкосили її. Зокрема, артистка поділилася, що переживає кризу середнього віку, яка, за її словами сталася у її житті пізніше, ніж в інших.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, зірка зазначила, що відчула певну безвихідь у зв’язку з війною. Ба більше, Олі зізналася, що через ситуацію в країні вона вже два роки не мріє. Також артистка поділилася, що всі ці емоції вона пропрацьовує з психологом, а від антидепресантів відмовляється.

Криза середнього віку у мене сталася набагато пізніше, ніж в інших. Взагалі, ми всі різні, у жінки в середньому це трапляється з 36-42 років. У мене ніколи не було навіть часу відслідковувати свої почуття, я ніколи над ними не задумувалася. Я так відчувала, мені було комфортно, що я така весела, класна, енергійна, ніколи не давала собі можливості собі щось відчувати. Я не вміла досліджуватися свої почуття. Я не думала, чому буваю агресивна, то хочу їсти, то плакати. Мені здавалося, що це у мене такий характер. Але я перестала це вивозити і звернулася до психолога з запитом: “Я більше не можу, не вивожу свій характер, не розумію, куди йти, що нас і нашу країну чекає попереду”. Мені було дуже погано. У мене вперше в житті не було ніякого майбутнього. Цей стан переслідує всіх нас. Я вже два роки не мрію. У психіатрії це перша тема, коли людина в розваленому стані, її збирають. Коли я приїхала до Німеччини з дітьми на початку повномасштабного вторгнення, сиділа і ридала, моя подруга-психіатр почала складати мені план, щоб я мала якесь відчуття, що буде завтра. Я прийшла в розірваному стані до психолога, і те з чим я зараз працюю - це тривожність. Все з тривоги. Ти не можеш з собою залишатися на п'ять хвилин, ти хочеш себе зайняти, щоб не думати про те, що тебе тривожить. Ми плутаємо багато своїх бажань з тривогою. Я не вживаю антидепресанти, вони будуть для мене руйнівні, тому що моя енергія на сцені - це те, що виділяє мене з-поміж інших людей. І якщо я буду це все гасити, то я буду не я.
- підсумувала артистка.

Дивитися з 10:48

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова зізналася, чи фінансово підтримує творчість старшої доньки. Оля похвалила Машу за її старання та потуги на шляху до сцени.