Оля Полякова розповіла, чи готова до “переродження” “Дорослих дівчат” (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля Полякова відповіла, наскільки цінним вважає проєкт "Дорослі дівчата"
Фото: Фейсбук Олі Полякової

Артистка дала зрозуміти, що шоу має шанс поновитися

Популярна співачка Оля Полякова, яка розповіла, як долає свою кризу середнього віку, зізналася, чому на ютубі більше не виходять нові випуски шоу “Дорослі дівчата”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Полякова днями дала інтерв’ю своїй подрузі Маші Єфросиніній. До речі. саме разом з нею вони випускали шоу “Дорослі дівчата”, яке наразі поставлено на паузу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, очевидно, що це інтерв’ю не могло не обійтися без розмов про цей нашумілий проєкт. Варто зауважити, що як до Олі, так і до Маші фоловери звертаються з численними повідомленнями стосовно того, чому “Дорослі дівчата” призупинено. Відтак, Оля дала конкретну відповідь, виходячи з якою випливає думка, що шоу ще неодмінно поновиться.

Я сумую за нами “тими”: веселими, відвертими. Це ми задали той тон. Ми вперше розповіли про оргазми та проблеми в шлюбах. Зараз про це розповідають всі, це вже норма. Нам тоді писали, як нам не соромно? Я завжди на питання “чому не виходять “Дорослі дівчата”, кажу, що звикла, що цей проєкт революційний, і щоб було переосмислення та переродження, мала бути пауза, то нехай вона буде.
- зазначила Полякова.

Дивитися з 27:02

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова детально розповіла, чому цього року не виступила на благодійному фестивалі Лайми Вайкуле. Артистка зізналася, що отримала на той час цікаву пропозицію в Україні.