Співачка Луна виїхала до Іспанії з чоловіком призовного віку, щоб вільно писати пісні російською

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співачка Луна розповіла, чому виїхала з України
Луна. Фото: instagram.com/kri_luna

Співачка вже запланувала концерти за кордоном

Раніше артистка засудила свого колишнього чоловіка-втікача Юрія Бардаша. Та сама вона виявилася не надто за нього кращою. Так, Луна не лише покинула Україну, щоб співати мовою країни-агресорки, а ще й вивезла за кордон свого чоловіка. Розповідаємо про це детальніше - далі у цій статті.

34-річна Крістіна Бардаш вже давно має заплямовану дружбою з рф репутацію. Взяти хоча б її нещодавнє інтерв’ю, яке вона дала, звісно ж, росЗМІ. В ньому вона скаржилася, що в Україні їй не дають спокійно жити та творити, а також розповіла, як її чоловік призовного віку зміг перетнути кордон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Так, наразі співачка проживає в Іспанії разом з дітьми та чоловіком Олександром Волощуком. За словами Луни, вона виїхала з України, оскільки прагнула безпеки для своїх двох дітей. До того ж вона втомилася від тривог, обстрілів та відключень світла.

Також Бардаш заявила, що хоче й надалі писати та співати пісні російською, що в Україні неприпустимо. Тож виїхала за кордон, щоб робити це вільно там.

В умовах війни неможливо просувати культуру і мову країни-агресора. Прийнявши це, я вирішила працювати і виступати для аудиторії за кордоном, яка приймає мене і мою творчість. Я не готова жертвувати творчістю,
- сказала Бардаш.

Луна також розповіла, що разом з нею без проблем вдалося виїхати за кордон і її 38-річному чоловікові. Олександр виправдовує свою втечу тим, що не міг миритися з "природними соціальними процесами в Україні".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що чоловік Юлії Саніної повернувся до соцмереж. Так, він видаляє коментарі тих, хто не підтримує його втечу з України. Читайте про це детальніше - у цьому матеріалі.