"Я думала, що навчилася цього, але це не так": Дженніфер Лопес розкрила причину, через яку покинула Аффлека

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес ро
Фото: Getty images

Бен був переконаний, що Дженніфер не зможе промовчати

Легендарна американська співачка та акторка Дженніфер Лопес, яка розлучилася з Беном Аффлеком, розповіла, чи є у неї новий чоловік, а також розсекретила причини розриву з ексом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, у журналі Interview magazine Дженніфер зізналася, що могла б продовжувати стосунки з Беном, адже не відчувала себе цілісною особистістю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У певний період до Дженніфер прийшло усвідомлення того, що вона хотіла знайти щастя в інших, у стосунках з чоловіками. Все лише для того, щоб заповнити внутрішню порожнечу.

Ти маєш бути здоровою. Ти маєш бути цілісною, якщо хочеш чогось більш цільного. Ти маєш бути хорошою сама по собі. Я думала, що навчилася цього, але це не так. А потім, цього літа, мені довелося сказати: Мені потрібно піти і побути на самоті. Я хочу довести собі, що я можу це зробити.
— каже знаменитість.
Лопес додала, що важко переживає розлучення з Аффлеком. Їй сумно, що все так сталося, але вона ні про що не шкодує.
-підсумувала зірка.

Варто зауважити, що Аффлек взагалі не здивувався одкровенням колишньої. Артист переконаний, що колишня може "вічно говорити" про особисті драми, так як до цього Лопес розкривала подробиці їхніх стосунків у треках та документальних стрічках.

Інсайдер запевняє, що Аффлек не ображений на ексобраницю, адже знає, що їй так легше справлятися з емоціями. Проте, зірка не говорила з колишнім стосовно того, що саме розповідати про розлучення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Бен Аффлек запалив цигарку у своєму авто. У мережі обговорють, що в артиста може розвинутися нова залежність.