"Потрібно більше": Надя Дорофєєва розповіла, що завдяки сваркам з чоловіком у неї виходить створювати хіти

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Надя Дорофєєва зізналася, що має зі своїм чоловіком неабиякий зв'язок
Фото: Скриншот Instagram

Артистка розповіла про природу конфліктів з Кацуріним

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка має серйозні проблеми зі здоров'ям, є партнеркою з рестораторм Мішею Кацуріним не тільки по життю, а й у шоу-бізнесі.

Відтак, Міша активно допомагає Наді створювати музику. Дорофєєва переконує, що це далеко не штучні треки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Надя переконує, що ці пісні відображають ті, чи інші емоції. Дорофєєва заявила, що вони з Кацуріним відчувають один одного як ніхто інший.

У мене з'явився такий музичний партнер і ми відчуваємо один одного. Ми говоримо про пісні, засинаючи: "О було б прикольно зробити так чи так, чи так". Це дуже зручно. Саме тому, що ми створюємо це разом, це не штучно створені пісні. Це дуже важливо,
- зізнається Надя.

До речі, деякі треки, як каже артистка, вона написала тоді, коли сварилася з Мішею. Артистка пожартувала стосовно того, що хітові треки треба писати у сварці.

Кажуть, артист має бути голодний. У нас пісні створюються, коли є якась емоція. Я йому кажу: Так що, сваритися більше потрібно, щоб ще хітовішими були пісні,
- пожартувала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Надя Дорофєєва розповіла про тандем з Мішою Кацуріним. Чоловік зірки був залучений до написання 11 з 12 пісень, які увійшли в її новий альбом.