"Іноді нам пропонують розпусту, але ми не завжди на це погоджуємося": фронтмен “LATEXFAUNA” розповів про стосунки з жінками

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дмитро Зезюлін зізнався, наскільки часто жінки проявляють інтерес до нього
Фото: facebook.com/latexfauna

Артист неабияк вразив своїми відвертими відповідями

Відомий український музикант, соліст гурту “LATEXFAUNA” Дмитро Зезюлін, який розповів про долю гітари, яку музиканти розіграли на аукціоні, зізнався, наскільки часто він ходить на побачення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, фронтмен “LATEXFAUNA” дав розгорнуте інтерв’ю виданню УНІАН. У певний момент бесіда зайшла про особисте життя музиканта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, громадськість дізналася, де можна познайомитися із Зезюліним та наскільки часто дівчата пропонують йому побачення. Артист розповів не тільки за себе, а й за колег по колективу.

Нам багато пропонують побачень. Дівчата навіть хочуть приїхати до нас в готель, і те, і се. Але ми не завжди погоджуємося на ці пропозиції. Можна підійти до нас на вулиці познайомитися. Досить часто люди підходять, фотографуються, спілкуються. Так, іноді нам пропонують розпусту, але ми не завжди на це погоджуємося.
- зізнався Зезюлін.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що гурт "Latexfauna" розриває новою композицією. Музиканти розповіли історію створення нової пісні.