Рейди ТЦК продовжуються: у Харкові відомий рок-гурт затримали прямо під час концерту

Новини шоубізнесу
1 893
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Рейд ТЦК на концерті хардкор-гурту True Tough, фото
Концерт True Tough у Харкові зірваний рейдом ТЦК. Фото: instagram.com/true_tough

Музикантам вручили повістки, а звукорежисера колективу відправили на навчання

Останні кілька днів в Україні відбуваються масовані рейди ТЦК на концертах. Після шоу "Океану Ельзи" 50 військових затримували чоловіків, які були на події. А в Харкові тим часом зі сцени забрали весь колектив. Детальніше читайте на Хочу!

В Україні тривають рейди територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки у публічних місцях. За даними ЗМІ, представники ТЦК провели облаву на концерті київського хардкор-гурту True Tough у Харкові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Згідно з інформацією, представники ТЦК вилучили телефони в учасників гурту і не дозволяли менеджерам отримати доступ до них. Також були затримані музиканти інших колективів, зокрема гуртів "Ґрунт палає" та Mordox, які теж мали виступати.

В Instagram-акаунті neformatcomua повідомили, що через непередбачені обставини гурти "Ґрунт Палає", Mordox і True Tough не зможуть виступити. Однак концерт відбудеться з іншими заявленими колективами:

Друзі, на жаль, через форс-мажорні обставини, які не залежать від нас і на які ми не можемо вплинути як організатори, три гурти (Ґрунт Палає, Mordox, True Tough) не зможуть виступити сьогодні, але концерт все одно відбудеться за участі інших трьох анонсованих команд.

Очевидці зазначають, що в рейді брали участь понад 20 представників ТЦК та поліції. А музикантам одразу вручили повістки:

Наразі затриманим видали повістки, звукорежисера концерту відправили на навчання.

Що відомо про True Tough

Київський хардкор-гурт True Tough є активним учасником української андеграундної сцени. Вони пережили важкі часи під час повномасштабного вторгнення, що суттєво вплинуло на їхню творчість, і перейшли на україномовні тексти. Їхня музика відображає емоції та переживання українців під час війни.

Гурт брав участь у благодійних заходах та організовував тури. Зокрема серію концертів "Escape from the Panopticon", метою яких є підтримка українських військових.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось днями Камалія ледь не уклала контракт із ЗСУ. Співачка зізналася, хто відмовив її йти на фронт.