Все-таки разом. Юлія Саніна вперше за довгий час з'явилася в компанії свого чоловіка, який втік з України під час війни (ФОТО+ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
659
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Юлія Саніна і Вал Бебко, фото
Юлія Саніна і Вал Бебко гарно провели час в Чикаго. Фото: instagram.com/the_hardkiss

Чоловік Юлії Саніної, який виїхав за кордон, на повну насолоджується життям в США

Поки чоловік Юлії Саніної видаляє коментарі тих, хто не підтримує його втечу з України, лідерка гурту The Hardkiss активно ділиться їхніми спільними світлинами на своїй сторінці в Instagram. Поки в Україні війна, Вал Бебко продовжує облаштовувати своє життя в США та насолоджуватись безтурботними прогулянками по Чикаго.

Українська співачка та лідерка гурту The Hardkiss Юлія Саніна вперше за довгий час з'явилася на публіці разом зі своїм чоловіком і колегою по гурту Валерієм Бебком. Співачка виклала спільне відео зі своїм чоловіком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто відзначити, що раніше в Мережі ходили плітки, що всі чоловіки з гурту The Hardkiss виїхали за кордон після початку повномасштабного вторгнення, а Саніна залишилася в Україні й продовжувала виступати. Однак днями гурт оголосив про світове турне. Тепер вони вирушили на гастролі в повному складі. Артисти вже виступають у США, Канаді та Європі.

Також були чутки про розрив Саніної і Бебка, оскільки вони довгий час не з'являлися разом на публіці. Валерій зник з інформаційного простору і не робив заяв щодо війни в Україні. Але Юлія вирішила спростувати ці плітки, опублікувавши спільні кадри з чоловіком.

Саніна поділилася знімками з Чикаго, де гурт виступав 11 жовтня, в день її народження. Того дня співачці виповнилося 34 роки, про що вона написала у підписі до відео. А на світлинах Юля та Вал гуляють на фоні міських пейзажів.

Юлія Саніна і Вал Бебко в Америці, фото
Юлія Саніна і Вал Бебко. Скриншот
Вал Бебко, фото
Чоловік Юлії Саніної в США. Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, подейкують, що The Hardkiss припиняє своє існування. Зʼясувалися дивні подробиці щодо майбутнього у творчості Юлії Саніної