Ольга Сумська до сліз зворушила спогадами про покійну маму: "Немає хвилини, аби я не думала про тебе" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ольга Сумська і її мама Галина, фото
Мама Сумської пішла з життя два роки тому. Фото: instagram.com/olgasumska

Українська акторка згадала свою покійну матір

Сьогодні, 14 жовтня, минає день народження Ганни Іванівни. Її донька Ольга Сумська, яка нещодавно розповіла про невдалий шлюб з Євгеном Паперним, вирішила вшанувати пам’ять матері в Instagram, поділившись архівними сімейними фотографіями. Дивіться в нашому матеріалі.

Ольга Сумська звернулась до своєї покійної матері. Зірка зізналась, що дуже сумує та не може перестати думати про неї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
14 жовтня. День народження найпрекраснішої мамочки у світі - Ганни Іванівни. Хіба можна описати словами тугу без тебе? В серці тільки море вдячності Богу за тебе! Дякую за життя, рідненька. Немає хвилини, аби я не думала про тебе. Господь подарував мені щастя бути твоєю доцею. Обійняти, поцілувати, притиснути до серця, поговорити про все на світі… Тепер хіба що тільки уві сні,
— розчулила Сумська.

Нагадаємо, що Ганна Іванівна Сумська була акторкою Національного українського драматичного театру. Вона пішла з життя 27 лютого 2022 року. Ольга розповіла, що її ховали в Києві під звуки сирен. Артистці на момент смерті було 88 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А нещодавно Ольга Сумська відверто розповіла про багаторічний конфлікт з сестрою. Їхній родинний зв'язок з Наталією наразі практично відсутній.