Біль, що не зникає з роками… Українські зірки, які втратили дітей

Новини шоубізнесу
571
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сумська, Кухар та інші українські зірки, які втратили дітей, фото
Зіркові родини, які втратили своїх дітей. Фото: соцмережі

Горе торкається не лише звичайних людей, а й відомих особистостей

Втратити дитину — це, мабуть, найбільший страх кожних батьків. Деякі українські знаменитості також стикнулися з цією трагедією.

15 жовтня — День втраченої дитини. Щороку у цю особливу дату підтримують батьків, які пережили втрату дитини, зокрема через передчасну смерть під час вагітності. Кожна така втрата несе в собі величезний біль і розбиті мрії, особливо коли смерть приходить ще до народження дитини.

Чомусь заведено думати, що біда обходить стороною відомих людей. Однак це не так. Чимало українських зірок зіштовхнулись з цією трагедією — втратою дитини. Жодні багатства чи зв'язки не можуть полегшити цей біль, коли доля забирає найцінніше…

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Катерина Кухар
Відома балерина Катерина Кухар не може без сліз згадувати втрату своєї першої дитини. Її малюк народився передчасно, і через те, що легені не відкрилися, він не вижив. Однак згодом Катерині вдалося стати матір'ю двох дітей.

Катерина Кухар, фото
Катерина Кухар втратила свою першу дитину. Фото: соцмережі

Ада Роговцева
Знаменита акторка Ада Роговцева у 2012 році втратила свого дорослого сина. Він страждав на невиліковну хворобу, з якою не зміг впоратися. Навіть сьогодні серце акторки болить від цієї втрати.

Ада Роговцева, фото
У 2012 році Ада Роговцева втратила сина. Фото: соцмережі

Ольга Сумська
Актриса Ольга Сумська розповіла, що могла бути мамою трьох дітей, але, на жаль, втратила одну дитину на ранньому терміні вагітності. Вона згадує, що тоді багато працювала і сильно втомлювалася, що, на її думку, й стало причиною втрати.

Ольга Сумська
Ольга Сумська могла мати трьох дітей. Фото: соцмережі

Денис Берінчик
Боксер Денис Берінчик в одному з епізодів шоу "Танці з зірками" поділився своєю трагічною історією. У 2018 році, після завершення проєкту, його дружина мала народити, але почалися передчасні пологи. Малюк народився живим, але через два тижні помер.

Денис Берінчик, фото
Денис Берінчик пережив втрату дитину. Фото: соцмережі

Віктор Павлік
Український співак Віктор Павлік у 2021 році пережив втрату свого 21-річного сина Павла, який помер від раку кісток. Останні дні свого життя хлопець провів у хоспісі, де перебувають люди без шансів на одужання.

Віктор Павлік, фото
Син Віктора Павліка пішов з життя через онкологію. Фото: соцмережі

Арам Арзуманян
Нещодавно український актор та комік Арам Арзуманян наважився розповісти про велику трагедію у своєму особистому житті. Дружина артиста тричі пережила викидень. За словами Арама, це був найскладніший час для нього та його коханої.

Арам Арзуманян, фото
Дружина Арама Арзуманяна тричі пережила викидень. Фото: соцмережі

Сімбочка
Відома українська блогерка теж нещодавно розповіла про свій викидень. У 19 років Сімбочка мала стосунки з хлопцем, від якого й завагітніла. Дівчина хотіла залишити маля, однак доля забрала його в неї…

Сімбочка, фото
Сімбочка втратила дитину у 19 років. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втрачати батьків — теж дуже боляче. Нещодавно Тоня Матвієнко зворушила своїм зверненням до покійної матері, яка пішла з життя рік тому.