"Після операції боюся чхнути": Фоззі розповів, як позбувся гриж у шийному відділі хребта

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фоззі розповів,наскільки тяжкий біль він переживав
Фото: Скриншот з відео

Знаменитість відверто зізнався, які саме проблеми зі здоров'ям він має

Один з учасників знаменитого українського колективу “ТНМК”Фоззі, який зізнався, що його родина виїхала з України, вперше заговорив про проблеми зі здоров’ям. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму інтерв’ю блогеру Славі Дьоміну співак зізнався, що після одного зі своїх концертних турів (минулої зими) він ліг під ніж хірурга. Як виявилось, у селебритіс були грижі у шийному відділі хребта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вдтак, Фоззі переживав настільки тяжкий біль, що не міг нормально спати. Окрім того, чоловік мав проблеми з лівою рукою. Зрештою, стало зрозуміло, що співак не зможе нормально жити без оперативного втручання. Отож, йому встановили два імпланти (кейджі).

У мене були грижі сильні в шийному відділі. Після туру минулої зими я приїхав, не міг спати, з лівою рукою знову проблема. Лікар-нейрохірург сказав, що наступного разу мене доведеться оперувати там, де я буду. Я собі уявив, як у турі, наприклад у Німеччині, мене хапає, і що я буду робити? І мені поставили імпланти в шию, в хребет. Якщо я тепер і чогось боюся, то після такої операції чхнути. У мене стоїть два імпланти. Це називається кейдж,
- розповів співак.

Дивитися з 46:01

Проте, це не всі операції, які потрібно буде перенести артистові. Зокрема, на співака чекає ще одне хірургічне втручання. Фоззі робитимуть операцію на стопі ноги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як українська акторка Анастасія Цимбалару розповіла, що на неї чекає операція. Артистка намагатиметься повернути слух.