Яніна Соколова стала на захист ТЦК, які вламуються на концерти, і "зачмирила" ухилянтів

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Яніна Соколова прокоментувала рейд ТЦК на концерті "Океану Ельзи"
Яніна Соколова. Фото: instagram.com/yanina_sokolova

Також жінка відмітила, що врожай був би кращий, якби ТЦК заявилися на концерт “Кварталу” 5 жовтня

Раніше ми писали, що на концерті рок-гурту “Океан Ельзи” ТЦК активно перевіряли документи чоловіків. Своєю думкою з цього приводу поділилася і відома українська телеведуча.

Так, на своїй сторінці у Facebook 40-річна українська журналістка та телеведуча Яніна Соколова привітала легендарний гурт “Океан Ельзи” з 30-річчям. За словами жінки, вона сформувалася ними, так само як тепер її діти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Також вона подякувала гурту за історичний внесок в розвиток країни та нації. А щоб Святослав Вакарчук точно побачив цей пост, Соколова відмітила у публікації його та сторінку гурту.

Водночас телеведуча висловила своє обурення поведінкою чоловіків, які ухиляються від мобілізації і кидають різкі слова в бік ТЦК, які днями заявились на столичний концерт ювілярів. За її словами, у такому разі їм місце не на концерті “Океану Ельзи” в Києві, а на шоу Потапа за кордоном.

Шановні громадяни чоловічої статі воюючої країни. У вас було достатньо часу, аби вирішити свої питання з ТЦК. А тепер Ви кричите: “Ганьба поліції?”. Не ганьбіться самі! Покоління тих, кому болить - не сц*ть і не ховається від ТЦК з наміром уникнути мобілізації. П*здуйте на шоу Потапа в Іспанію, чи де там він,
- висловилася Соколова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше “Океан Ельзи” потрапив у скандал довкола ДТП з чотирма постраждалими. Яку офіційну заяву зробили музиканти - дізнавайтесь у цьому матеріалі.