Ольга Фреймут розповіла, коли дозволяє собі говорити російською: "Це мова вбивць" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ольга Фреймут, фото
Телеведуча пояснила, коли за правилами етикету варто спілкуватися мовою співрозмовника. Фото: instagram.com/freimutolia

Ведуча пояснила, коли варто переходити на російську

Ольга Фреймут, яка нещодавно показала свою молодшу сестру, заговорила про доречність російської мови. За словами ведучої, є один виняток, коли можна розмовляти "мовою вбивць".

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут поділилася порадами щодо використання російської мови в розмовах. Вона наголосила, що це варто робити лише в одній конкретній ситуації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У своїй новій публікації в Instagram Фреймут зазначила, що за правилами етикету варто завжди переходити на мову, якою розмовляє співрозмовник. Вона також поділилася своїм поглядом на те, як поводитися, якщо до вас звертаються російською, "мовою агресора":

До тебе звертаються російською? За етикетом — переходимо на мову співрозмовника. Але ж це мова вбивць... Якщо людина не з країни агресора, втім розмовляти українською, англійською, польською, грузинською ...не може, і єдина мова, якою ви можете порозумітися, - російська, іноді краще перейти на ту мову. Якщо подолати відразу таки не в силі, посміхніться і вдайте, що нічого не розумієте.

Фреймут також підкреслила, що ніколи не варто критикувати тих, хто намагається говорити українською, але ще не володіє нею впевнено. Допомогу варто надавати лише тоді, коли людина сама просить про виправлення.

Ми ж не сміємося з дітей, які роблять свої перші кроки,
— додала вона.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше 42-річна Ольга Фреймут "засвітила" глибоке декольте. Через відверті фото ведуча нарвалась на хейт в Мережі.