Зірка фільмів для дорослих зізнався, що мав інтим з Анною Трінчер (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 560
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Анна Трінчер мала роман з Леоном - що відомо
Анна Трінчер та Леон. Фото: instagram.com/annatrincher_official

Чоловік ображений на зірку через її вчинок

Раніше відомий блогер заперечив стосунки зі співачкою Анною Трінчер. Та згодом виявилося, що він зробив це через домовленість з артисткою. Насправді ж, у них був роман, який закінчився не дуже гарно. Ділимося подробицями - далі у цій статті на Хочу!

23-річна українська акторка і співачка Анна Трінчер та відомий блогер, зірка фільмів для дорослих Леон були коханцями не тільки в кліпі “Бар за баром”, а і у житті. Про це чоловік повідомив в інтерв’ю YouTube-каналу “Уролог Наумчук”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Леона, вони зблизилися після того, як він розійшовся зі своєю дружиною Христиною Бичковою. Та згодом коханці посварилися, розірвали стосунки та домовились нікому про них не розповідати. Як стверджує Леон, на цьому наполягала саме Анна.

І, що цікаво, саме вона не втримала язик за зубами. Так, Трінчер все особисто розповіла ексдружині Леона, запросивши її до себе додому.

Для мене інтим - не зрада. Але коли ви домовились про мовчання, а хтось телефонує дружині і розповідає все - це для мене зрада,
- сказав Леон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Анна Трінчер зізналася, що не проти взяти участь у шоу "Холостячка". Ділимося подробицями щодо цього - у цьому матеріалі.