"Я не той артист, який цікавий журналістам": Фоззі зізнався, чому не показує рідних на публіку

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фоззі зізнався, що рідко бачиться з рідними
Фото: facebook.com/fozzey.metamorefozzey

Артист заявив, що не любить афішувати особисте життя

Один із солістів гурту “ТНМК”, відомий музикант Фоззі, який розповів, як він вирішує конфлікти з колегою по сцені Фаготом, не є артистом, який любить виставляти особисте на широкий загал. До речі, навіть про те, що співак став батьком, він повідомив лише тоді, коли стався витік інформації.

Про це чоловік розповів у своєму інтерв’ю ютуберу Славі Дьоміну. Артист зізнався, що ситуація сталася якраз тоді, коли вони були в пологовому.

Стався витік інформації. Ми були в пологовому, і вже це сталося. Наша піарниця каже: "Хтось уже розповів, тому роби селфі й пости". Так я б і не постив нічого. Але тоді в мене зникає кадик і здається, ніби я роблю перший крок назустріч Гордону. Для мене це уособлює весь цей естрадно-цирковий сегмент. Мені це було неприродно, але я розумів, що ось так потрібно. Потім я не показував дітей, не погодився на обкладинки, хоча пропонували. Я не той артист, який цікавий журналістам. Якщо виникне проблема, будемо її розглядати. Є люди, які не торгують дітьми, і я один із них. Є ті, хто успішно та органічно торгує дітьми у медіапросторі, але мені комфортніше так,
- говорить співак.
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо повернення дружини та дітей співака на Батьківщину, то Фоззі з нетерпінням очікує можливості, коли він зможе це зробити. Артист додав, що стан речей нині такий, що він вкрай рідко бачиться з рідними.

Я дуже сподіваюся, що скоро ситуація зміниться, і я це вирішу. На цей час - ось так,
- каже артист.

Дивитися з 1:10:43

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Фоззі розповів, як позбувся гриж у шийному відділі хребта. Знаменитість відверто зізнався, які саме проблеми зі здоров'ям він має.