Зірка "Анатомії Грей" вигадала історію про рак та самогубство брата

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Сценаристка Елізабет Фінч дала свій коментар з приводу її вигадок
Фото: Кадр з серіалу "Анатомія Грей"

Скандал довкола Елізабет Фінч набирає обертів

Щ не встиг отримати своє логічне завершення скандал довкола репера P.Diddy, як Голлівуд сколихнув новий скандал. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, наразі у західному шоу-бізнесі у центрі уваги опинилася сценаристка Елізабет Фінч. До речі, вона працювала над шоу "Щоденники вампіра" та "Справжня кров".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зауважимо, що новий трисерійний документальний фільм "Анатомія брехні" від Peacock розповідає історію екссценаристки серіалу Елізабет Фінч. Як виявилося, жінка придумала стільки брехливих історій, з якими не зрівняється жодна з історій з шоу.

Як повідомляється у документальній стрічці, Фінч, яка мала досвід роботи над серіалом з 2014 по 2022 рік і як сценарист, і як продюсер, обманювала про рак. Історія про самогубство брата, як і історія про те,що Анна Паквін таємно віддала їй нирку виявилися вигадками.

Коли я тільки почала працювати з Фінчі, я почула крізь хмару чуток, що вона втратила нирку через хіміотерапію, і її хороша подруга Анна Паквін дасть їй нирку,
- згадує колишня сценаристка "Анатомії Грей" Кайлі Донован.
Я брехала про багато речей, про те, від чого так багато людей страждають в реальному житті. "Мені шкода" здається найменшим словом у порівнянні з тим, що я зробила, але воно є найправдивішим. Я потрапила у пастку брехні, зрадивши та травмувавши своїх найближчих родичів, друзів і колег.
- прокоментувала Фінч звинувачення сосовно неї.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка серіалу "Анатомія Грей" Катерина Скорсоне разом з дітьми ледь не згоріла у власному будинку. Трагедія трапилася пізно ввечері, коли вона вкладала спати своїх дочок, в однієї з яких синдром Дауна.