Приходько зізналась, що вона насправді не вінчалась зі своїм чоловіком: "Це дуже великий гріх"

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Анастасія Приходько і її чоловік, фото
Приходько розвіяла чутки про друге вінчання з чоловіком Олександром. Фото: instagram.com/prykhodko_official

Приходько розкрила правду про чутки навколо вінчання з чоловіком

Анастасія Приходько розвіяла чутки про друге вінчання з чоловіком. Співачка пояснила, що насправді сталося під час їхнього візиту до церкви на річницю шлюбу.

Восени цього року Анастасія Приходько та її чоловік Олександр відзначали 11 років спільного життя — сталеве весілля. Співачка поділилася світлинами, на яких була у білій сукні та з віночком на голові. Пара також зробила декілька фотографій у церкві, що спричинило припущення шанувальників про повторне вінчання. Однак цей допис Анастасія згодом видалила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

А тепер Приходько вирішила вперше прокоментувати ситуацію. Співачка зазначила, що її неправильно зрозуміли.

Анастасія Приходько спростувала чутки про друге вінчання з чоловіком
Анастасія Приходько та її чоловік Олександр пішли в церкву на 11 річницю. Фото: instagram.com/prykhodko_official

Анастасія наголосила, що повторне вінчання є гріхом, тому вони з Олександром лише поновили шлюбні обітниці. Це була затишна і романтична церемонія:

Дуже багато людей пишуть мені, що ми вдруге повінчалися. Вдруге вінчатися – це дуже великий гріх. Ніхто над нами корони не тримав, у мене був просто віночок з коралів. Ми сказали собі, якщо ми вже більше ніж 10 років пройшли, то треба ще 10 років, як мінімум. Це було дуже спокійно, романтично і органічно.

Співачка також додала, що хоче зробити таку церемонію новою сімейною традицією. Варто зазначити, що Анастасія й Олександр знайомі ще з юності. Вони одружилися у 2013 році, а через два роки у них народився син Гордій. У 2021 році з'явився ще один син — Лука. Приходько також виховує доньку Нану від попереднього шлюбу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Анастасія Приходько розповіла, чому Костянтин Меладзе мовчить про війну в Україні. Артистка припустила причину мовчання свого колишнього продюсера.