"Жила в обмеженому світі": alyona alyona висловилася, що буде з її карʼєрою після припинення співпраці з відомим продюсером

Новини шоубізнесу
722
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona зізналася, чи виступатиме після розриву робочих стосунків з продюсером
alyona alyona. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Після років успішної співпраці alyona alyona йде у вільне плавання!

Українська реп-виконавиця alyona alyona висловилася щодо завершення роботи з продюсером Іваном Клименком, засновником музичного лейбла Enko. Ця новина викликала чимало обговорень, адже співпраця з Клименком була ключовим етапом у становленні кар'єри артистки. Як це прокоментувала сама реперка — розповідаємо нижче!

У своєму зверненні в Instagram alyona alyona порівняла лейбл із судном, яке поступово збільшувалося: спочатку це був невеликий човен, який із часом виріс до корабля, а потім став цілим лайнером. За її словами, через кілька років цей лайнер допоміг створити нові кораблі, які тепер вирушають у плавання самостійно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

alyona alyona також зауважила, що планує сміливо "розправити вітрила" і рухатися вперед. А саме — продовжувати розвивати українську музичну культуру.

Мене переповнює невимовна вдячність за всі ці роки в тому океані разом. Цей колосальний досвід зробив нас сім'єю. Я мала честь познайомитися, попрацювати й подружитися з безліччю прекрасних творчих людей, святкувати підкорені вершини, розгрібати факапи й писати разом історію першопрохідців, яка стала основою для шляху всіх наступних проєктів. Дякую за духовний розвиток, бо без вас я б так і жила в обмеженому світі своїх поглядів. Дякую за кожну пораду й кожну мить вашого часу зі мною. Ціную безмежно,
— написала alyona alyona.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше alyona alyona відмовилася від модного препарату для схуднення. Артистка прокоментувала дієвий, але небезпечний спосіб, завдяки якому стрімко схудла половина Голлівуду.