Донька Олі Полякової не потрапила в США: співачка пояснила, що насправді сталося з візою Маші

Новини шоубізнесу
1 701
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Оля Полякова та її старша донька Маша
Маша Полякова та Оля Полякова. Фото: instagram.com/polyakovamusic

Артистка детально розповіла, яку освіту та де здобуває Маша Полякова

Українська співачка Оля Полякова поділилася новиною, що її старша донька, Маша Полякова, не змогла розпочати навчання у США, як планувалося. Причина затримки полягає у непередбачених труднощах, які змусило дівчину тимчасово повернутися додому. Що саме сталося — дізнавайтеся на Хочу!

В студії "Ранок. Марафон” Оля Полякова розповіла, що Маша мала почати навчальний рік в американському університеті, куди вирушила наприкінці літа. Проте, вже незабаром вона була змушена повернутися в Україну через візові перешкоди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Оля Полякова запевнила, що сім'я активно працює над розв'язуванням проблеми, аби Маша могла повернутися до навчання у США вже в січні наступного року. До моменту розв'язання візових питань, Маша продовжує своє навчання у Києві, де здобуває освіту на композиторському факультеті в Національній музичній академії України імені П. І. Чайковського.

Вона навчається в консерваторії й зараз вже їде зимою до Америки. У нас трошки не вийшло, бо вона поїхала до Берклі й потім повернулася. Там така історія вийшла, але вона туди повернеться з січня. Вже нарешті поїде вчитися, бо там з візою сталися проблеми. І це нас затримало,
— розповіла Оля Полякова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Полякова зізналася, чи фінансово підтримує творчість старшої доньки. Артистка розповіла, як Маша підходить до питання розвитку власної карʼєри.