Інна Мірошниченко розчулила Мережу відео з маленьким Марселем: як усиновлення змінило життя малюка

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Інна Мірошниченко та її син Марсель
Інна Мірошниченко з сином Марселем. Фото: instagram.com/_inna_mi_

Дружина Тімура Мірошниченка розповіла, що Марсель вже наздогнав своїх однолітків у розвитку

Блогерка та юристка Інна Мірошниченко, яка відсвяткувала день народження в незвичному місці, показала, як змінився її названий син Марсель після всиновлення. Подружжя усиновило хлопчика рік і чотири місяці тому, і за цей час він значно виріс та набрався сил.

Марсель з'явився на світ передчасно з вагою всього 1 кг 400 г і вродженими проблемами зі здоров'ям, через що біологічні батьки відмовилися від нього. Після цього хлопчик потрапив до дитбудинку, де провів понад рік. Однак його життя змінилося після того, як Тімур та Інна Мірошниченки вирішили подарувати йому родинне тепло та підтримку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За час перебування у новій родині Марсель досяг значного прогресу. Він наздогнав своїх однолітків у розвитку, а його здоров'я поступово покращується. Попереду на нього ще чекає лікування, оскільки батьки приділяють особливу увагу стану дитини. На відео, яке опублікувала Інна, видно, як хлопчик став значно більш усміхненим і щасливим.

Марсель — моє нескінченне джерело мотиваційних відео! Кожна дитина заслуговує зростати в сім'ї,
— зазначила Інна Мірошниченко під дописом.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно 3-річний син Тимура Мірошниченка переніс важливу операцію. Але, як стало відомо, обійшлося не без складнощів.