"Це є наше майбутнє": Оксана Білозір відповіла, чи треба знімати бронь для українських артистів

Новини шоубізнесу
593
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оксана Білозір відповіла, чи треба мобілізовувати зірок на фронт
Фото: Інстаграм Оксани Білозір

Співачка висловилася про важливість артистів в українському суспільстві

Українська співачка Оксана Білозір, яка засвітилася на лінії фронту у Курській області, заговорила про бронь від мобілізації для виконавців. Подробиці - в нашому матеріалі.

Білозір окреслила свою увагу на важливості створення асоціації творчих працівників. Вона переконана що таких людей не потрібно відправляти на передову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Оксана говорить, що в Україні повинні бути люди, які будуть творити щось нове. Про це співачка висловилася у своєму інтерв’ю виданню РБК-Україна.

По-іншому не може бути, хтось мусить творити, забезпечувати життя. Як талановитий піаніст, чи талановитий скрипач має йти воювати? А хто буде дітей потім виховувати? Хто їх буде вчити в школі музиці? Хто буде для нас психологічне розвантаження робити? Звісно, що треба бронювати митців, які дійсно творять культуру, особливо український національний контент. Їх треба захистити. Бо заради чого ми воюємо? Щоб вихолостити Україну? Тому зараз хочу цей процес ініціювати, створити по кожному регіону перелік тих артистів, митців, які повинні працювати на нашу перемогу. Це ідеологія, це є наше майбутнє. 
- зазначила Білозір.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оксана Білозір зізналася, завдяки чому їй вдалося схуднути. Артистка скинула 15 кг за півроку.