Новий роман Лесі Нікітюк прокоментував її зірковий колега: як змінилася телезірка в очах Богдана Буше

Новини шоубізнесу
902
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Богдан Буше прокоментував нові стосунки Лесі Нікітюк
Леся Нікітюк та Богдан Буше. Фото: instagram.com/novy_channel

Схоже, 28-річний військовий дійсно перевернув життя Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк, відома українська телеведуча та учасниця шоу "Хто зверху?", нещодавно розсекретила, що перебуває у романтичних стосунках із військовим Дмитром Бабчуком. І хоча деякі зіркові колеги не впевнені у справжності цього роману, інші її колеги підтримують телезірку.

Зокрема блогер Богдан Буше нещодавно поділився своїми враженнями про ці зміни у житті ведучої, зазначивши, що вона стала ще більш щасливою та натхненною. В інтерв’ю для "Люкс ФМ" Буше розповів, що нові стосунки помітно вплинули на настрій та зовнішній вигляд Нікітюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами блогера, Леся нагадує йому квітку, яка розквітає завдяки турботі та коханню. Буше також зазначив, що в її очах тепер горить справжнє щастя, і це не залишає його байдужим.

Леся — чудова дівчина. Я просто дуже радий за неї, за те, що вона знайшла своє кохання, і за те, що вона розквітла. Я бачу, що в неї загорілися дуже сильно очі. І вона… Є квітка, яку поливають, а є квітка, яку саме удобрюють! Вона розквітла дуже класно. За нею дуже приємно спостерігати,
— каже Богдан Буше.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що новий обранець Лесі — 28-річний Дмитро Бабчук, який присвятив військовій службі 8 років свого життя. Однак в Мережі його репутацію вже встигли поставити під сумнів.