Леся Нікітюк показала гаряче декольте та довгі ноги: як телезірка підготувалася до свого 37-річчя

Новини шоубізнесу
986
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Леся Нікітюк відсвяткувала день народження
Леся Нікітюк. Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Телеведуча підкорила Instagram святковим образом і роздумами про власне життя

19 жовтня популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, романтичні стосунки якої активно обговорюються, відзначила свій 37-й день народження. Про що в цей день знаменитість вирішила розповісти підписникам — дізнавайтеся на Хочу!

Шанувальники та друзі активно вітали зірку у соцмережах, а вона, своєю чергою, вирішила поділитися своїм святковим настроєм із підписниками в Instagram. Леся не приховує свого віку, демонструючи впевненість у собі та неймовірну привабливість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Леся Нікітюк показала святковий образ
Леся Нікітюк. Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Для святкового образу вона обрала ефектну чорну сукню з глибоким декольте, що підкреслила її струнку фігуру. До цього вбрання телеведуча додала стильні чоботи, які ще більше підкреслили її довгі ноги — одну з її найбільших переваг.

37! Прокинулась без набряків і супер, поїхала зніматись у кіно. Якщо чесно, все моє життя, як кіно. І в обох випадках я ніф*га не граю… Приймаю і проживаю все, що дає мені життя і завжди ділюсь з вами,
— написала Леся Нікітюк.
Леся Нікітюк показала стильний образ на день народження
Леся Нікітюк. Фото: instagram.com/lesia_nikituk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, кого з відомих чоловіків приписували Лесі Нікітюк у коханці. Однак всі ми знаємо, що нині її серце відкрито для 28-річного військового на імʼя Дмитро.