"Вона може отримати "Ґреммі": продюсер Михайло Ясинський відверто розповів про співпрацю із Jerry Heil (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Яка була Джері Хейл на початку кар'єри - продюсер Михайло Ясинський розповів про перші кроки Яни Шемаєвої
Джері Хейл має велике майбутнє - продюсер Ясинський. Фото: thejerryheil / Instagram

"Нам треба було нове звучання. Ми побачили, що щось гальмує" (с)

Продюсер Михайло Ясинський, відомий своєю співпрацею з Олею Поляковою, Максом Барських, Аланом Бадоєвим та іншими відомими артистами, став новим гостем програми "Муз_Тренд", що виходить на телеканалі "Дім". В інтерв’ю Славі Дьоміну він розповів, зокрема, про зрадника Олега Винника, якому свого часу допомагав, а також про співпрацю з Jerry Heil.

Під час розмови продюсер зауважив, що він особисто жодного разу не вкладав власні кошти в артистів, з якими працював. Фінансування йшло лише у компанію Secret Service Entertainment.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Напевно, я ще не побачив такого артиста, в якого хотів би вкласти гроші,
– прокоментував власну заяву Ясинський.
Михайло Ясинський розповів, якою була співпраця з Джері Хейл
Михайло Ясинський та Слава Дьомін. Фото: телеканал “Дім”

На думку ж Слави Дьоміна, активна робота над проєктом Jerry Heil спершу викликала у всіх враження комерційної. Однак згодом співпраця вперлася в стелю, адже більших хітів за “Охрана, отмєна” в артистки не було.

Моя задача як менеджера – забезпечити артиста усіма сервісами, які необхідні йому для реалізації власних творчих задумів. І ми це зробили. Дуже багато було рекламних грошей, концерти були. Але вона була без досвіду – Яна приїхала автобусом із Василькова у Київ, і треба було навчитися.

Ми чомусь думаємо, що раз і понесеться, але ні, не понесеться. Наталя Могилевська, щоб стати Наталею Могилевською працювала 16 років у театрі, Оля Полякова, щоб стати Олею Поляковою працювала з 18 років… Яна серед тих, хто може отримати “Ґреммі” – вона надзвичайно талановита!
– поділився Михайло Ясинський.

Крім того, продюсер додав, що саме завдяки його агенції співачка Jerry Heil сьогодні існує, працює і популяризує власну творчість:

Ми припинили співпрацю через “ENKO”, з якими я її як продюсер звів. Нам треба було нове звучання. Ми побачили, що щось гальмує – у нас немає розвитку, – прокоментував завершення співпраці з артисткою Михайло Ясинський і додав, що задоволений їхньою роботою. – Я думаю, що Jerry Heil – це один із найкращих кейсів, як випадковий успіх перетворити на системну роботу і вивести людину з амплуа блогера на амплуа поп-артиста. Вона дуже талановита, і я буду вважати за честь в інших інтервʼю говорити про те, що я мав до цього успіху певне відношення.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про зміни у житті співачки alyona alyona. Днями зірка “Євробачення” зізналася, що буде з її карʼєрою після припинення співпраці з відомим продюсером. Саме співпраця з ним, зауважимо, була ключовим етапом у становленні кар'єри артистки.