Вона сказала "Так": Melovin натякнув на заручини з таємничою обраницею (ФОТО)

Новини шоубізнесу
659
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Меловін готується до весілля чи ні - співак натякнув на заручини
Melovin. Фото instagram.commelovin_official

Невже це таємничі заручини? Співак закрив коментарі та не відповідає на питання прихильників

Український співак Melovin, який послав жінку прямо на своєму концерті, знову здивував шанувальників. Ще кілька тижнів тому він ділився переживаннями щодо розриву стосунків, заявляючи, що почувається самотнім. Однак нове фото в його Instagram-блозі викликало хвилю чуток про можливі заручини.

На знімку, опублікованому в соціальній мережі, видно руку артиста в чорному класичному костюмі та білій сорочці. Він тримає жіночу руку з витонченим браслетом, на пальці якої красується незвичайна каблучка великого розміру. Підпис до фото лише підсилив інтригу: "Вона сказала “Так'".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Меловін показав незвичайну каблучку на підмізинному пальці
Melovin. Фото: instagram.com/melovin_official

Коментарі під дописом Melovin вирішив закрити, що ще більше розпалило цікавість аудиторії. Чи справді співак готується до весілля — залишається загадкою.

Відомо, що особисте життя артиста завжди викликає інтерес публіки, але Melovin неодноразово доводив, що любить тримати свої особисті стосунки у секреті, надаючи перевагу нестандартним рішенням у всьому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Melovin відверто розповів, чому не вітається з колегами по сцені. Причина, через яку співак так поводиться, здивує багатьох його фанатів.